Grote transfers op komst bij Anderlecht? "Dit maakt een groot verschil"

Grote transfers op komst bij Anderlecht?
Donderdag 04 juni 2020 - 12:00   I   door Redactie

Nu de nieuwe paleisrevolutie is goedgekeurd door de raad van bestuur, kan RSC Anderlecht verder werken aan zijn toekomst. Door de kapitaalsinjectie is het zelfs niet uitgesloten dat paars-wit deze zomer grote transfers realiseert.

"70 miljoen lijkt een enorm bedrag, maar vergeet niet dat 50 miljoen daarvan al in club zit", vertelt CEO Karel Van Eetvelt in een gesprek met Sporza. "Dat zijn geen nieuwe middelen. Maar het is de garantie dat die 50 miljoen in de club zal blijven. Dat is heel belangrijk in economisch zeer onzekere tijden. De inkomsten worden zwaar tot zeer zwaar aangetast."

"De bijkomende injectie van 20 miljoen stelt ons in staat om toch op een gezonde manier door te gaan zonder dat we gedwongen worden om spelers te verkopen. De club is nu zeer gezond. En dat is vooral een mentale kwestie", vervolgt Van Eetvelt.

Versterkingen

"Het is een groot verschil om nu te weten dat we deze kern kunnen samenhouden en die links of rechts nog kunnen versterken. Dat is veel aangenamer werken. We kunnen de juiste beslissingen in alle rust nemen. Dat zal je de komende weken en maanden ook merken."

Poll: Denk jij dat Anderlecht grote transfers zal doen?

TAGS  I  Anderlecht

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024