Transfermarkt LIVE: 'Nieuwe Toni Kroos' naar AA Gent, Chadli naar Antwerp?

Transfermarkt LIVE: 'Nieuwe Toni Kroos' naar AA Gent, Chadli naar Antwerp?
Woensdag 15 juli 2020 - 22:00   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend en bij Voetbal24 zit je op de eerste rij voor alle geruchten en officiële deals. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Een transfer van Nacer Chadli lijkt een stukje minder waarschijnlijk geworden. Club Brugge toont ook interesse in Junior Edmilson en Nana Ampomah en lijkt dus op zoek naar een jongere flankaanvaller. Dat kan mogelijk goed nieuws zijn voor Antwerp en RSC Anderlecht die zijn komst ook nog niet opgegeven hebben.

*Het was even wachten, maar AA Gent heeft nu ook een nieuwe middenvelder beet. De Duitser Niklas Dorsch komt over van 1.FC Heidenheim. De middenvelder die vergeleken wordt met Toni Kroos is nu nog op reis in het Griekse Mykonos en zal nadien aansluiten. Gent betaalt ongeveer 3,5 miljoen euro.

*Antwerp speelt volgend seizoen in een nieuw systeem, zo zal er naast Mbokani een extra aanvaller spelen. Cyle Larin (ex-Zulte Waregem) en Kaveh Rezaei (Club Brugge) zijn in beeld. Die laatste stond zelfs niet op de teamfoto bij Club Brugge en moet vertrekken.

*Zou Christian Benteke dan toch terugkeren naar de Jupiler Pro League? De aanvaller kent een erg moeilijk seizoen in de Premier League en verschillende Belgische topclubs houden zijn situatie al even in de gaten. De looneisen van Benteke zijn een ander paar mouwen.

*Anderlecht is de laatste dagen druk bezig op de transfermarkt. Er werd een akkoord gevonden met Derrick Luckassen en Bogdan Mykhaylichenko en nu moet er ook nog een aanvaller bij. Alberth Elis en Poolse international Kamil Jozwiak zijn in beeld. Verder werd de voorbije dagen ook Lucas Biglia genoemd, maar die interesse zou (nog) niet concreet zijn.

*Club Brugge blijft intussen nog steeds in de running voor Adolfo Gaich. De deal met CSKA Moskou voor 8,5 miljoen euro sprong af. Club zou nu zelfs in polepositie liggen om de Argentijn binnen te halen.

*Net als Club Brugge zoekt AA Gent ook nog een nieuwe diepe spits. Een eerste bod op de Oezbeek Eldor Shomurodov werd afgewezen, Gent zou nu nog terugkomen met een tweede bod van ongeveer 6 miljoen euro.

*Michy Batshuayi hoopt na een flauw seizoen bij Chelsea op een nieuwe club. Er zou alvast voorzichtige interesse zijn vanuit de Premier League.

Poll: Welke club komt het sterkst uit de zomermercato?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  KV Mechelen  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  Standard  I  Zulte Waregem  I  KV Kortrijk  I  Beerschot

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024