Transfermarkt LIVE: Gerkens en Dejaegere naar Antwerp, Dirar naar Club?

Transfermarkt LIVE: Gerkens en Dejaegere naar Antwerp, Dirar naar Club?
Maandag 27 juli 2020 - 22:00   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend en bij Voetbal24 zit je op de eerste rij voor alle geruchten en officiële deals. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Club Brugge kende vooralsnog een kalme transfermercato, maar dat zal niet zo blijven. Bright Osayi-Samuel (QPR) is nog steeds een belangrijke piste. Er is een akkoord voor 5 miljoen euro, maar de speler twijfelt en wil liever naar de Premier League. Een alternatief is Nana Ampomah (Fortuna Düsseldorf), de flankaanvaller staat ook in de belangstelling van Besiktas en APOEL Nicosia.

*Verder heeft Club ook Nabil Dirar nog steeds in beeld. De Marokkaanse international is intussen 34 en wil vertrekken bij Fenerbahçe. De Turkse topclub wil momenteel 2 miljoen euro, maar dat gaat blauw-zwart niet betalen. Volgens Turkse media groeien beide clubs wel toe naar een akkoord.

*Anderlecht haalde al enkele versterkingen binnen, maar er moet ook nog een nieuwe spits bij. Percy Tau (Brighton) is een optie net als Mustapha Bundu. De aanvaller kende een uitstekend seizoen in de Deense competitie en kan zowel diep in de spits als op de flanken uit de voeten.

*KRC Genk staat op het punt om een nieuwe speler aan te trekken. De Mexicaan Gerardo Arteaga komt voor 3,5 miljoen euro over van het Mexicaanse Santos Laguna. Hij moet de concurrentie aangaan met Jere Uronen, Casper De Norre en Neto Borges.

*Antwerp heeft intussen een nieuwe doelman beet. Alireza Beiranvand komt over van het Iraanse Persepolis en zal voor 3 seizoenen tekenen. Als vervanger van de geblesseerde Sander Coopman zijn Brecht Dejaegere (AA Gent) en Pieter Gerkens (Anderlecht) in beeld.

 

Poll: Voor wie gaat Club Brugge het best?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  KV Mechelen  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  Standard  I  Zulte Waregem  I  KV Kortrijk  I  Beerschot

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024