Ivan Leko duidelijk over Club Brugge: "We mogen dit niet accepteren"

Ivan Leko duidelijk over Club Brugge:
Donderdag 06 augustus 2020 - 20:30   I   door Redactie

Twee jaar lang was hij trainer van Club Brugge, maar na een kort avontuur bij Al-Ain in de Verenigde Arabische Emiraten heeft Ivan Leko het nu voor het zeggen bij Royal Antwerp. Met zijn nieuwe ploeg wil Leko zijn oude werkgever het vuur aan de schenen leggen.

Antwerp-voorzitter Paul Gheysens droomt van de landstitel en Leko moet hem daar aan helpen. “Ik droom ook groot - voetbal zonder dromen is geen voetbal. Anderzijds moeten we realistisch zijn", aldus Leko in een gesprek met Het Laatste Nieuws.

"De bekerwinst was heel mooi en verdiend tegen de nummer 1 in België, maar momenteel zijn we niet klaar voor de titel. Je kan mooie verhalen vertellen, maar we zullen hard moeten werken en de voeten op de grond houden."

"Vraag hen eens wie de beste ploeg heeft"

En toch is Leko duidelijk over de hegemonie van Club Brugge. "Vraag bij Standard, Gent, Anderlecht of zelfs Antwerp wie de beste ploeg heeft. Iedereen zal zeggen Brugge. Zij staan een paar stappen verder, maar we mogen dit niet zomaar accepteren. We zullen het hen niet gemakkelijk maken.”

Poll: Denk jij dat Antwerp komend seizoen de titel gaat pakken?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024