Boskamp trekt hele grote ogen bij het zien van Extra Time: "Wat is dat, zeg?"

Boskamp trekt hele grote ogen bij het zien van Extra Time:
Zaterdag 22 augustus 2020 - 09:00   I   door Redactie

Het optreden van Vincent Kompany in Extra Time is niet in goede aarde gevallen bij Johan Boskamp. Die kon zijn ogen amper geloven.

"Omdat Kompany er te gast was, heb ik speciaal nog eens naar Extra Time gekeken', aldus Boskamp bij Het Belang Van Limburg. 'Wat was dat zeg? Op een bepaald moment zei Vince: 'Als ik over vier jaar weg ben, dan moet de nieuwe trainer van Anderlecht ook spelen zoals ik '. Ik dacht bij mezelf: als jij over vier jaar weg bent, hoef je toch niet te bepalen hoe Anderlecht speelt. Of je moet de boel overkopen. Het kwam heel vreemd bij me over", aldus Boskamp in Het Belang van Limburg.

"Als je Vince maandag hoorde praten, leek het alsof alles koek en ei was. Vreemd", vervolgt Boskamp. "Ik heb Anderlecht altijd een fantastische club gevonden, maar sinds de overname van Coucke roepen ze daar dat het vorige bewind er zo'n puinhoop van heeft gemaakt. Ze vergeten daarbij wel te zeggen dat ze onder dat bewind om het jaar kampioen werden. Zo'n puinhoop zal het dus niet geweest zijn."

Poll: Heeft Boskamp gelijk over Kompany?

TAGS  I  Extra Time

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024