Transfermarkt LIVE: Van Damme naar Belgische topclub, Vormer weg bij Club?

Transfermarkt LIVE: Van Damme naar Belgische topclub, Vormer weg bij Club?
Zaterdag 29 augustus 2020 - 23:00   I   door Redactie

Het einde van het eerste deel van de zomermercato is in zicht. Belgische clubs hebben nog tot 31 augustus de tijd om transfers te doen. Midden september opent de transfermarkt dan weer zijn deuren tot 5 oktober. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Club Brugge zal de komende weken nog enkele nieuwkomers binnenhalen. Een stevige concurrent voor Ruud Vormer staat ook op het verlanglijstje van Philippe Clement.

*Michael Krmencik kan zijn transfersom niet waarmaken bij blauw-zwart en kan nu al terugkeren naar Viktoria Pilzen.

*Keert Nacer Chadli nog terug naar de Jupiler Pro League? Volgens bondscoach Roberto Martinez is de kans aanwezig dat hij gewoon bij AS Monaco blijft. Er kan enkel gesproken worden over een definitieve transfer.

*Ivan Leko droomt er volgens assistent Rudi Cossey van om Siebe Schrijvers naar Antwerp'>Antwerp te halen.

*AA Gent-coach Laszlo Bölöni hoopt dan weer op extra versterkingen. De Roemeen is nog niet helemaal tevreden met de kern die hij tot zijn beschikking heeft. Mike Trésor Ndayishimiye van Willem II is in beeld.

*Jelle Van Damme wil graag terug aan de slag in 1A. Naar eigen zeggen wees hij al enkele aanbiedingen uit de Jupiler Pro League af.

*KRC Genk is van plan om nog een extra creatieve middenvelder aan te trekken. Patrik Hrosovsky mag vertrekken.

Poll: Wie is volgens u momenteel de grootste titelkandidaat?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  KV Mechelen  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  Standard  I  Zulte Waregem  I  KV Kortrijk  I  Beerschot  I  sport  I  voetbalClub Brugge  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  KV Mechelen  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  Standard  I  Zulte Waregem  I  KV Kortrijk  I  Beerschot

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024