'Killian Overmeire staat voor érg verrassende transfer in België'

'Killian Overmeire staat voor érg verrassende transfer in België'
Donderdag 22 oktober 2020 - 07:05   I   door Redactie

Killian Overmeire (34) is na het faillissement van Sporting Lokeren nog steeds een vrije speler. De voorbije maanden wachtte de ervaren middenvelder op een nieuwe club, maar die kwam er niet.

Het maakt dat Overmeire nu heeft beslist om te stoppen met profvoetbal. "Het ziet er niet naar uit dat er nog iets komt, en dan moet je de knoop doorhakken. Ik heb een aantal keren de deadline opgeschoven. Eerst was dat eind augustus, dan september, 5 oktober, nog een weekje... Maar nu is het echt gedaan", zegt hij in Het Laatste Nieuws.

Waasland-Beveren meldde zich voor Overmeire, maar uiteindelijk ging hij niet in op het voorstel van de eeuwige rivaal van Lokeren. "Waasland-Beveren heeft me gebeld. Wat ik al van veel lef vond getuigen. En uit respect voor hun durf heb ik geluisterd. Al was het nooit een optie. Ze respecteerden mijn mening en begrepen het. Maar had het een andere club geweest... Ik kon mijn principes niet opgeven voor een laatste kans op het hoogste niveau."

Lager niveau

Profvoetbal zit er niet meer in, maar Overmeire wil wel nog op een lager niveau spelen. Volgens HLN  staat de ervaren rot nu voor een overstap naar... Lokeren-Temse. "Dat kan, maar ik hou alle opties open", besluit Overmeire.

Poll: Vind jij dat Overmeire bij Lokeren-Temse moet tekenen?

TAGS  I  Lokeren  I  Waasland-Beveren  I  Lokeren-Temse

maandag 22 juli 2024

zondag 21 juli 2024

zaterdag 20 juli 2024