Clement mogelijk zwaar in de problemen na uithaal bij Club Brugge

Clement mogelijk zwaar in de problemen na uithaal bij Club Brugge
Zondag 01 november 2020 - 11:30   I   door Redactie

Heeft Philippe Clement een (te) groot risico genomen door zijn spelers zo af te vallen tijdens de persconferentie na het 2-2-gelijkspel tegen KV Mechelen? Stephan Keygnaert, chef voetbal van Het Laatste Nieuws, stelt dat Clement een risico heeft genomen.

"Philippe Clement was duidelijk even niet loyaal toen hij na de partij tegen KV Mechelen vernietigend uithaalde naar zijn kleedkamer. ‘De spelers hebben een probleem met mij’ - dat is zware taal. Te meer drie dagen geleden Clement nog ‘zo trots’ was op diezelfde jongens. Kun je zo diep gaan snijden in de relatie trainer-vestiaire?", vraagt Keygnaert zich openlijk af.

"Het is maar de vraag hoe het keurkorps van de kleedkamer- Vormer, Vanaken, Mignolet - de uithaal van hun trainer wil plaatsen. Als zij kunnen aanvaarden dat Clement de groep publiekelijk afschoot, is er geen probleem. Als zij vinden dat hun trainer zich onttrekt aan zijn deel van de verantwoordelijkheid voor de 1 op 6 tegen OHL en KV Mechelen, zal Clement brokken moeten lijmen."

Poll: Had Clement beter gezwegen?

TAGS  I  Club Brugge

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024