Het gaat helemaal niet goed met Jelle Vossen

Het gaat helemaal niet goed met Jelle Vossen
Dinsdag 24 november 2020 - 13:00   I   door Redactie

Het gaat helemaal niet goed met Jelle Vossen (31). De ervaren aanvaller werd met hoge verwachtingen binnengehaald bij Zulte Waregem, maar kon die tot dusver niet inlossen.

De start van Vossen bij Zulte Waregem was nochtans veelbelovend. In zijn eerste wedstrijd voor de fusieploeg maakte Vossen meteen twee goals. Daarna kon de Limburger de weg naar doel niet meer vinden vooraleer de competitie werd gestaakt.

Een nieuw seizoen en nieuwe kansen, maar ook nu heeft Vossen het weer heel moeilijk. In elf wedstrijden kwam de spits amper twee keer tot scoren. Tijdens het voorbije weekend begon Vossen ook al voor de derde keer dit seizoen op de bank bij Zulte Waregem. Problemen.

"Het komt er niet uit"

Het is duidelijk dat Essevee-coach Francky Dury twijfelt aan de gewezen speler van Club Brugge. Ook Luc Millecamps, ex-Zulte Waregem, maakt zich zorgen. "Zulte Waregem heeft in de laatste transferperiode wel namen binnengehaald - denk aan Vossen, De Bock en Opare -, maar brengen die dan zoveel bij?"

"De laatste twee matchen zaten ze zelfs op de bank. Dat zijn allemaal dure spelers, van wie ze dachten dat het versterkingen zouden zijn. Maar momenteel komt dat er niet uit", aldus Millecamps in Het Nieuwsblad.

Poll: Denk jij Jelle Vossen zijn beste niveau nog gaat halen?

TAGS  I  Zulte Waregem  I  Club Brugge  I  KRC Genk

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024