Devroe: "Misschien hebben we het Vanderhaeghe te moeilijk gemaakt"

Devroe:
Dinsdag 01 november 2016 - 11:02   I  

Luc Devroe, sportief manager van KV Oostende was gisteren te gast bij Extra Time. De aandacht ging dus uitvoerig uit naar de kustclub. Het won afgelopen weekend erg makkelijk van Standard.

Vooral Franck Berrier blonk uit met een knalprestatie. "Of ik verrast was door zijn goeie prestatie? Ja. Anderzijds: Berrier is nog maar 31 jaar, hij kan dus niet versleten zijn. In de fysieke tests scoorde hij bij de beste 3. Alleen gaat hij niet graag het duel aan."

Oostende heeft dit seizoen erg veel weelde. Cyriac en Musona zitten bijvoorbeeld op de bank, Conté zelfs op de tribunes. "Vorig seizoen hadden we een kern van 31 spelers. Toen wisten bepaalde jongens dat de 11 die speelden beter waren dan zij. Nu staan er 11 jongens naast de ploeg die vinden dat ze even goed zijn. Misschien hebben we wel te veel spelers. Misschien heb ik daar als sportief directeur in gefaald en hebben we het onze trainer Yves Vanderhaeghe te moeilijk gemaakt."

"Misschien hadden we het met drie spelers minder kunnen doen, want alleen Jordan Lukaku is vertrokken, terwijl er met Proto, Marusic, Tomasevic, Conté en Dimata wel vijf spelers bijgekomen zijn. Als je dan geen POI speelt, dan heb je eigenlijk, oké... Maar dit is voor een coach geen evidente situatie."

TAGS  I  Luc Devroe  I   Oostende  I   Yves Vanderhaeghe

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024