'Philippe Clement grijpt in, peperdure flop vertrekt bij Club Brugge'

'Philippe Clement grijpt in, peperdure flop vertrekt bij Club Brugge'
Dinsdag 15 december 2020 - 16:00   I   door Redactie

Philippe Clement heeft het lang aangekeken, maar nu lijkt de maat toch vol. De trainer van Club Brugge zou Michael Krmencik definitief hebben opgegeven. Meer zelfs: de spits zou moeten vertrekken bij blauw-zwart.

In de voorbije wedstrijden kreeg Charles De Ketelaere steevast de voorkeur als diepe spits. Van Krmencik is geen spoor meer in de typeploeg van Clement. Dat heeft volgens de laatste geruchten alles te maken met het fei dat Clement niet meer in de Tsjech gelooft.

Krmencik kreeg sinds zijn komst meermaals de kans om zich te tonen, maar bij Club Brugge oordelen ze dat de spits globaal gezien te weinig bracht. Daarom greep Clement in en opteert hij tegenwoordig voor De Ketelaere als nummer 9.

Slecht nieuws voor Krmencik, want hij past niet meer in de plannen van Clement. Misschien komt hij voor de winterstop nog wel eens aan spelen toe, maar in januari zou Krmencik alweer moeten vertrekken.

6 miljoen

In de zomer genoot Krmencik al interesse van zijn ex-club Viktoria Plzen. Dat ontving minder dan een jaar geleden nog 6 miljoen euro voor Krmencik. Zelf zal Club Brugge wellicht met een lager bedrag vrede moeten nemen als het Krmencik verkoopt.

Poll: Vind jij dat Krmencik voldoende kansen heeft gekregen bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Viktoria Plzen

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024