‘Deze absolute toptrainer gaat verrassend Montanier vervangen bij Standard’

‘Deze absolute toptrainer gaat verrassend Montanier vervangen bij Standard’
Maandag 21 december 2020 - 08:00   I   door Redactie

4 op 21, dan weet je als trainer dat de kans erin zit dat je ontslagen wordt. Zeker bij een topclub, zeker bij Standard. De opvolger voor Philippe Montanier is volgens Waalse media zelfs al aangeduid.

Eerder lekte al uit dat Montanier zes op zes moest halen om zijn vel te redden. Na de nederlaag tegen Moeskroen is dat opzet al na één match onhaalbaar. En dus gaan diezelfde media ervan uit dat het Standard-bestuur niet langer gaat wachten en actie zal ondernemen.

De Waalse nieuwszender LN 24 schuift nu één naam naar voor als opvolger van Montanier: Michel Preud'homme. Verrassend, omdat MPH vorig seizoen bij de Rouches een stap achteruit zette als hoofdtrainer. Maar nu zou hij een comeback maken en overnemen tot minstens het einde van het seizoen. 

Vice-voorzitter

Op die manier zou Standard met één simpele verschuiving - Preud’homme is nog altijd vice-voorzitter - een absolute toptrainer aan het roer zetten. De Luikenaar weet immers als geen ander hoe hij een succesvol team moet uitbouwen en heeft al verschillende titels en bekers op zijn palmares.

Poll: Is Preud'homme terughalen een goede zet van Standard?

TAGS  I  Standard  I  Moeskroen

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024