Nicolas Frutos na winterstop mogelijk opnieuw een wedstrijd geschorst

Nicolas Frutos na winterstop mogelijk opnieuw een wedstrijd geschorst
Vrijdag 01 januari 2021 - 17:30   I   door Redactie

Op dit moment ligt de Jupiler Pro League stil, maar dat zal niet lang duren. Eens de competitie op gang zullen er naast goals en assists ook weer schorsingen vallen. Met name Nicolas Frutos moet uitkijken.

Toen het potje van de T3 van Anderlecht in de match tegen Charleroi (1-0) overkookte, werd hij uitgesloten door scheidsrechter Lawrence Visser. De reden voor zijn tirade was dat Frutos voorafgaand aan de winninggoal van Charleroi een overtreding van Charleroi-spits Teodorczyk zag. 

Het Bondparket stelde voor het verlaten van de neutrale zone en het in twijfel trekken van  de integriteit van de wedstrijdleiding een minnelijke schikking van 2 wedstrijden voor, waarvan 1 wedstrijd effectief en 1 wedstrijd met uitstel. Omdat paars-wit de sanctie aanvaardde, miste Frutos al de match tegen Beerschot.

Emoties

Alleen is er nu dus nog die voorwaardelijke wedstrijd schorsing die de Argentijn boven het hoofd hangt. En dat voor nog één jaar tot eind december 2021. Als Frutos dus nogmaals over de schreef gaat, wordt hij zo goed als zeker opnieuw minstens één match geschorst. Vraag is of hij na de winterstop zijn emoties onder controle zal kunnen houden.

Poll: Zal Frutos zich kunnen inhouden zodat hij niet nog een match geschorst wordt?

TAGS  I  Anderlecht  I  Charleroi

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024