Transfermarkt LIVE: Fellaini opnieuw Rode Duivel, troeft Club Juventus af?

Transfermarkt LIVE: Fellaini opnieuw Rode Duivel, troeft Club Juventus af?
Zaterdag 09 januari 2021 - 18:30   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 1 februari kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Marouane Fellaini, voorlopig nog in China, houdt de deur open voor een terugkeer naar de Rode Duivels, iets wat bondscoach Martínez graag zou willen.

*Behalve het afleggen van de medische testen staat niets de overgang van de Ghanese middenvelder Majeed Ashimeru van Red Bull Salzburg naar Anderlecht nog in de weg.

*Club Brugge is nog steeds in strijd met Juventus en AS Roma om de Amerikaanse rechtsachter Bryan Reynolds (FC Dallas) binnen te halen. Juventus deed al een bod voor een huur met aankoopoptie van zo'n 5,7 miljoen euro, maar Club kan daar nog over gaan.

*Blauw-zwart heeft met de 18-jarige Nederlandse verdediger Melayro Bogarde van Hoffenheim nog een mogelijke versterking op het oog.

*Obbi Oulare kan mogelijk bij KV Mechelen terecht. Malinwa wilde aanvankelijk Felipe Avenatti - eveneens overbodig bij Standard - aantrekken, maar dat gaat niet door.

*Emmanuel Dennis mag vertrekken bij Club Brugge. Bij een goed bod zal blauw-zwart niet moeilijk doen. Dat kan in de vorm van een verkoop, maar eventueel ook via een uitleenbeurt zijn

*In Engeland gaat de ronde dat Charles De Ketelaere in de zomer naar de Premier League zou verhuizen.

*Als Percy Tau niet slaagt bij Brighton, kan Anderlecht hem volgend seizoen mogelijk opnieuw gaan huren.

Poll: Moet Club Brugge Dennis verkopen of uitlenen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024