'Club wil status van nummer één bevestigen met nieuwe miljoenentransfer'

'Club wil status van nummer één bevestigen met nieuwe miljoenentransfer'
Donderdag 14 januari 2021 - 09:30   I   door Redactie

Gouden Schoen of niet, op de transfermarkt zitten de Belgische clubs ook niet stil. Met name Club Brugge niet, dat zowel inkomend als uitgaand nog enkele belangrijke dossiers wil afronden.

En met het oog op een uitgaand dossier kwam er woensdagavond uitstekend nieuws uit de bus. In de terugwedstrijd van de halve finale van de Copa Libertadores klopte Santos immers Boca Juniors met 3-0, waardoor de Braziliaanse club geplaatst is voor de finale. En dat brengt geld in het laatje.

Voor Club Brugge een fantastische zaak, omdat Santos nu definitief Luan Peres kan overnemen. De verdediger speelt er sinds de zomer van 2019 op uitleenbasis, maar beide clubs waren akkoord dat als Santos de finale haalde, er een definitieve transfer zou volgen.

3 miljoen euro

Santos zou maar liefst 3 miljoen euro neertellen om Peres, die overigens een vaste waarde is, over te nemen. Een geweldige winstmarge, in acht genomen dat blauw-zwart in 2018 slechts een half miljoen euro betaalde. 

Met deze miljoenentransfer kan Club straks nog harder toeslaan tijdens de wintermercato en zo zijn status van Belgische nummer één bevestigen. De Bruggelingen zoeken sowieso nog naar een extra middenvelder.

Poll: Moet Club de binnenkomende miljoenen direct weer spenderen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Santos

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024