Extra Time krijgt bakken kritiek van kwade kijkers: "Dit maakt me echt misselijk"

Extra Time krijgt bakken kritiek van kwade kijkers:
Dinsdag 02 februari 2021 - 22:00   I   door Redactie

De analisten van Extra Time hebben zich maandagavond niet bepaald populair gemaakt bij televisiekijkend Vlaanderen. Tal van kijkers zijn kwaad en niet te spreken over de uitlatingen van Filip Joos en co.

Extra Time analyseerde het duel Anderlecht-Gent en daarbij kreeg voornamelijk paars-wit het zwaar te verduren. Iets wat er bij kijkers niet in kan. "Jullie loven AA Gent, dat met een gigantisch budget twaalfde staat en de bus komt parkeren op RSCA, terwijl jullie RSCA letterlijk zitten uit te lachen. En dat terwijl die moeten improviseren en met vijf gasten uit Neerpede aan de aftrap komen. Mooi", reageert iemand op Twitter.

"Het gebrek aan respect waarmee het panel van Extra Time tekeer ging maakt me echt misselijk", lezen we verder nog. "Stelt RSCA te veel jeugd op, dan is het niet goed. Halen ze wat geleende spelers, dan lachen ze daar weer mee. Wat is het nu?"

Vanderhaeghe

Verder zijn kijkers ook misnoegd over de uitlatingen over KV Kortrijk. Bij Extra Time toonden ze zich scherp voor KVK, dat zondag Yves Vanderhaeghe aan de deur zette. Gewezen KVK-voorzitter Joseph Allijns reageerde op sociale media als door een wesp gestoken.

"Excuses en alle respect voor Yves Vanderhaeghe, maar zij die zich gisteren in Extra Time geroepen voelden om het proces te maken van Kortrijk... Ik vraag mij af: wie zijn jullie eigenlijk om dit te doen? En Vidarsson, je passage en overname bij Cercle Brugge vergeten? Toogklap!", aldus Allijns.

Allijns kreeg op Twitter veel bijval van kijkers. "Extra Time is toch altijd al toogklap geweest. Er zit er eentje die het altijd beter weet, eentje die het hardst probeert te roepen en diegene die slimme praat verkopen komen bijna niet aan het woord", lezen we onder meer in de reacties.

Poll: Kijk jij graag naar Extra Time?

TAGS  I  Extra Time  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot  I  Rode Duivels

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024