Haalt AA Gent na Tissoudali ook Holzhauser weg bij Beerschot?

Haalt AA Gent na Tissoudali ook Holzhauser weg bij Beerschot?
Vrijdag 05 februari 2021 - 12:30   I   door Redactie

AA Gent versterkte zich op het einde van de voorbije transferperiode met Tarik Tissoudali. De 27-jarige dribbelaar kwam over van Beerschot, waar hij na dit seizoen sowieso einde contract was. Wie weet klopt Gent straks nog eens aan op het Kiel.

Met Raphael Holzhauser loopt er bij Beerschot immers nog een speler rond die AA Gent sterker zou kunnen maken. “Als je een splijtende actie wil opzetten, is Tarik de geknipte man. Maar in Gent zal hij het wel moeten zien te rooien zonder Holzhauser", begint analist Mo Messoudi in Het Nieuwsblad.

"Die twee fungeerden bij Beerschot als communicerende vaten. Ze maakten elkaar beter als ze konden samenspelen. Eigenlijk zou Gent hen allebei moeten halen", lacht Messoudi. Haalt AA Gent na Tissoudali straks ook Holzhauser weg bij Beerschot? Het zou best opmerkelijk zijn, dat is zeker.

Club & Genk

Holzhauser begon fantastisch aan het huidige seizoen en ontpopte zich tot dé revelatie in de Jupiler Pro League. Het leverde de spelmaker een nieuw contract bij Beerschot en een tweede plaats bij de Gouden Schoen op.

De jongste weken heeft Holzhauser, die ook al aan Club Brugge en KRC Genk werd gelinkt, het echter moeilijk. Het vertrek van zijn maatje Tissoudali zal het er alleszins niet makkelijker op maken.

Poll: Vind jij dat AA Gent ook Holzhauser moet weghalen bij Beerschot?

TAGS  I  AA Gent  I  Beerschot  I  KRC Genk  I  Club Brugge

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024