Charles De Ketelaere verbaast Club Brugge: "Nooit had ik dat gevoel"

Charles De Ketelaere verbaast Club Brugge:
Zaterdag 06 februari 2021 - 07:30   I   door Redactie

Hét goudhaantje van Club Brugge? De voorbije weken/maanden Noa Lang natuurlijk, maar over het hele seizoen staat Charles De Ketelaere minstens op gelijke hoogte.

En dus blijft hij volop in het nieuws komen. De Krant van West-Vlaanderen legde hem de uitspraak van ex-bondcoach René Vandereycken voor die onlangs liet noteren dat De Ketelaere altijd in Martinez' EK-selectie zou moeten zitten.

“Eerlijk: ik zal niet zeggen dat ik er niet op hoop", antwoordt De Ketelaere. "Natuurlijk wel, ik ben nu eenmaal heel ambitieus, ik wil altijd maar meer. Zulke doelstellingen, daar leef ik voor." Dat hebben ze bij Club Brugge ook al gemerkt.

School

Al blijven ze zich toch verbazen over de werkethiek en vooral de bescheidenheid waarmee de aanvallende middenvelder op zijn 19de door het leven stapt. Geen zweem van arrogantie, zelfs niet nu hij bekend is.

"Nooit in mijn leven had ik ooit het gevoel: ik ben waar ik wil zijn", klinkt het verder. "Ook op school niet. Maar er is zoveel kwaliteit bij de Rode Duivels dat je eigenlijk bijna zou moeten hopen op blessures en dat wil ik dus niet.”

Poll: Moet De Ketelaere mee naar het EK?

TAGS  I  Club Brugge  I  Rode Duivels

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024