Iederéén heeft het over deze beelden van Neymar: "Dit kan toch niet meer?!"

Iederéén heeft het over deze beelden van Neymar:
Donderdag 11 februari 2021 - 11:00   I   door Redactie

Paris Saint-Germain plaatste zich woensdagavond voor de 1/16de finales van de Franse beker. De Parijse grootmacht won met het kleinste verschil van tweedeklasser Caen. Sterspeler Neymar gaf de assist bij de goal van Moise Kean, maar de Braziliaan viel ook geblesseerd uit.

Enkele dagen voor de Champions League-kraker tegen zijn gewezen werkgever Barcelona kreeg Neymar het zwaar te verduren op het veld van Caen. De tegenstanders hakten meermaals stevig in op Neymar, tot de Braziliaan uiteindelijk zelf van het veld stapte.

Neymar vroeg een wissel en hinkte vervolgens naar binnen. Hij is hoogst twijfelachtig voor het treffen met Barcelona. In de komende dagen moet duidelijk worden hoe ernstig de blessure van Neymar is.

Verjaardag van zus

Het nieuws over de blessure van Neymar verspreidde zich al snel als een lopend vuurtje over het internet en de sociale media. Voetbalfans over de hele wereld denken dat Neymar een beetje vakantie wil, om over enkele weken de verjaardag van zijn zus te kunnen vieren.

"Ongelofelijk hoe hij altijd een blessure oploopt in deze fase van het seizoen", merkt iemand op. "Dit kan toch niet meer?!", lezen we verder ook nog op sociale media.

Poll: Denk jij dat Neymar zal spelen tegen Barcelona?

TAGS  I  Caen  I  PSG  I  Barcelona

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024