'Anderlecht haalt slag thuis: Lucas Nmecha blijft toch nog jaar langer in Brussel'

'Anderlecht haalt slag thuis: Lucas Nmecha blijft toch nog jaar langer in Brussel'
Woensdag 17 februari 2021 - 15:00   I   door Redactie

Soms zijn dromen toch geen bedrog. Lucas Nmecha zou nu toch nog een extra jaar bij Anderlecht voetballen. Op aandringen van de speler zelf wil Manchester City meewerken.

Tot het einde van het seizoen zal het bij Anderlecht blijven gonzen van de geruchten, maar één dossier zal er blijven bovenuit steken: dat van Lucas Nmecha (22). Hij is zo belangrijk voor Anderlecht dat een verlengd verblijf bovenaan de prioriteitenlijst staat. Ook al omdat hij zo populair is. 

De Anderlechtfans hopen alvast dat de Duitse aanvaller nog een extra seizoen bij Anderlecht voetbalt. Dat hebben ze de Duitse spits laten weten via een spandoek op Neerpede. "Lukas, je hebt nog niet de kans gekregen om ons te ontmoeten, blijf nog een jaartje", stond er te lezen. mecha zelf deelde de foto op Instagram en postte er hartjes bij.

Aandringen van speler

Het is al langer geweten dat de Manchester City-huurling een verlengd verblijf ziet zitten. Tot nu toe werd er altijd van uitgegaan dat paars-wit (financieel) niet in de mogelijkheid was om de aanvaller na zijn uitleenbeurt (die tot het einde van het seizoen loopt) nog langer in Brussel te houden. 

Maar in Engeland valt nu te horen dat Manchester City op aandringen van de speler bereid gevonden is om een akkoord te vinden met Anderlecht over Nmecha. Dat er geen aankoopoptie is om de spits na zijn uitleenbeurt over te nemen zou zelfs geen obstakel zijn. Een verlengd verblijf lijkt er dus aan te komen.

Poll: Zal er effectief een akkoord bereikt worden met Manchester City?

TAGS  I  Anderlecht  I  Manchester City

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024