Gert Verheyen wijst Club Brugge-speler terecht: “Hij deed gewoon níets”

Gert Verheyen wijst Club Brugge-speler terecht: “Hij deed gewoon níets”
Donderdag 18 februari 2021 - 19:00   I   door Redactie

Gezien de moeilijke omstandigheden mag Club Brugge best tevreden terugblikken op het Europa League-duel bij Dynamo Kiev (1-1). Met wat geluk, en geen concentratieverlies bij de tegentreffer, had er zelfs een zege ingezeten.

“Er valt wel wat te zeggen over hoe Club Brugge daar stond bij het tegendoelpunt en hoe de spelers verdedigden”, analyseerde Gert Verheyen na afloop van de match bij Sporza. “Dynamo Kiev was nog niet gevaarlijk geweest, maar plots was het daar toch, hé.”

“Balanta had in die fase geen man en had achter zich moeten kijken en zijn defensie moeten helpen. Hij moest gewoon korter voor zijn verdediging staan op dat moment en Buyalskyy in het oog houden”, reageerde Verheyen scherp.

"Heel vervelend"

“Balanta moet gedacht hebben ‘de verdediging zal het wel oplossen’ en stond dan maar niets te doen… Maar op zo’n moment moet je net rondkijken en alerter zijn. Heel vervelend, want op dat moment was Kiev virtueel geplaatst en in het voordeel. Het is dan ook goed dat Club toch nog de gelijkmaker kon maken.”

Poll: Vind jij Balanta goed genoeg voor Club Brugge?

TAGS  I  Dynamo Kiev  I  Club Brugge

woensdag 18 mei 2022

dinsdag 17 mei 2022

maandag 16 mei 2022