Ook dat nog: 'Adrien Trebel zorgt voor problemen in kleedkamer Anderlecht'

Ook dat nog: 'Adrien Trebel zorgt voor problemen in kleedkamer Anderlecht'
Maandag 08 maart 2021 - 10:00   I   door Redactie

De prestaties van Anderlecht in de competitie mogen dan niet altijd regelmatig zijn, de prestaties van Josh Cullen op het paars-witte middenveld zijn dat wel. Tot grote frustratie van Adrien Trebel.

Voor alle duidelijkheid: er valt nog niets te melden van rebels gedrag, zoals je van de Franse middenvelder wel zou kunnen verwachten. Voorlopig... Want volgens SudPresse zal dat niet meer lang duren. Tenminste als Vincent Kompany de voorkeur blijft geven aan Josh Cullen.

"Het geduld van Trebel heeft zijn limieten", wordt er gewaarschuwd. Hij legt zich momenteel nog neer bij de basisplek voor Cullen, maar zal niet te lang meer wil wachten op een nieuwe kans.

Keet

En dus is het voor Anderlecht bang afwachten. Die onzekerheid zorgt op zich al voor problemen. Want in het verleden heeft Trebel bij Standard al bewezen dat hij een ego is die op zijn strepen staat en niet bang is om keet te schoppen als dat moet.

Dat kunnen ze nu bij paars-wit wel missen als kiespijn. Zeker met komende zondag de levensbelangrijke halve finale van de beker tegen KRC Genk in het verschiet. Om zich te plaatsen voor de finale moeten alle neuzen in dezelfde richting. 

Poll: Zal Trebel ontploffen bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Cercle Brugge  I  KV Mechelen

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024