Marc Coucke kan het moeilijk slikken: "Toch wel de ultieme vernedering"

Marc Coucke kan het moeilijk slikken:
Woensdag 10 maart 2021 - 11:00   I   door Redactie

Nog vier speeldagen en dan weten we welke ploegen play-off 1 zullen spelen. Club Brugge zeker, Antwerp en KRC Genk wellicht. Maar voor die vierde plaats blijft het razendspannend.

Voorlopig staat daar nog altijd KV Oostende geparkeerd. Anderlecht heeft evenveel punten, maar heeft ook twee matchen minder gewonnen. En met een loodzwaar programma voor de boeg ziet het er voor paars-wit niet echt rooskleurig uit.

En dat het uitgerekend KV Oostende is die Anderlecht uit play-off 1 dreigt te houden, doet naar verluidt pijn bij Marc Coucke. De ondernemer liet KV Oostende in de steek om eigenaar te worden van Anderlecht. In de veronderstelling dat hij met de Brusselse club veel betere resultaten zou kunnen halen dan met zijn kustploeg. Niet dus.

Ondanks het verlies tegen AA Gent maandagavond blijft KV Oostende in de topvier. En met nog matchen tegen de laatste drie in de stand en Beerschot op het programma lijkt er niet op dat ze die positie nog gaan afgeven.  

Lotto Park

Dat zal toch moeilijk slikken zijn voor Coucke. "Stel dat uitgerekend Oostende Anderlecht uit Play off 1 kan houden. Toch wel de ultieme vernedering voor Marc Coucke", klinkt het in KVO-kringen. Precies wat er in de wandelgangen van het Lotto Park de ronde doet.

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  Anderlecht

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024