'Club Brugge gaat uitpakken met verrassende dubbele zomertransfer'

'Club Brugge gaat uitpakken met verrassende dubbele zomertransfer'
Woensdag 10 maart 2021 - 18:00   I   door Redactie

Bij de pakken blijven zitten staat de voorbije jaren al lang niet meer in het woordenboek bij Club Brugge. Zeker niet op transfervlak. En dus bereidt blauw-zwart nu al volgend seizoen voor.

Het aantrekken van jonge betaalbare talenten om ze vervolgens te laten doorgroeien en voor een veelvoud te verkopen is ondertussen een beproefd recept bij de landskampioen. Waar ze de vorige seizoenen vooral in Afrika en Zuid-Amerika speurden naar nieuw talent, hebben de Bruggelingen het vizier nu naar Scandinavië gericht.

Het Deense Nordicbet weet immers dat Club Brugge zowel Jesper Lindström (21) als Morten Frendrup (19) wil weghalen bij de Deense leider Bröndby, waar ze allebei vaste waarden zijn. 

Concurrent Vanaken

Lindström is een offensieve middenvelder die zich dit seizoen tot smaakmaker ontpopte met negen doelpunten en zes assists. Bovendien kwam hij ook al uit voor de Deense nationale ploeg. Het ideale profiel dus om de concurrentie aan te gaan met Hans Vanaken.

Frendrup is dan weer een defensieve middenvelder en lijkt eerder geschikt als concurrent voor Mats Rits en Eder Balanta. Blauw-zwart is al langer op zoek naar versterking om mogelijke blessures op het middenveld beter te kunnen opvangen. 

Mannaert

In Denemarken valt te horen dat het Club Brugge echt wel menens is en dat Vincent Mannaert en co. de dubbele transfer zo snel mogelijk zouden willen afronden. Vooraleer er kapers op de kust komen die kapitaalkrachtiger zijn.

Poll: Voor wie is een concurrent het meest dringend bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Bröndby

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024