Club Brugge nog áltijd niet coronavrij: Déze speler moet aan de kant blijven

Club Brugge nog áltijd niet coronavrij: Déze speler moet aan de kant blijven
Donderdag 11 maart 2021 - 09:30   I   door Redactie

Vrijdagavond moet Club Brugge de wei in tegen Charleroi om een inhaalmatch af te werken. Niet ideaal qua timing, zeker omdat blauw-zwart nog altijd aan het herstellen is van de corona-crisis.

Al blijven de Bruggelingen op dat vlak wel - hout vasthouden- goed nieuws binnenkrijgen. Zo mocht Charles De Ketelaere woensdag zijn 20ste verjaardag op het Brugse oefencomplex in Westkapelle vieren. Quarantaine afgelopen. Twee weken na zijn positieve coronatest is de 'Belofte van het Jaar' opnieuw virusvrij.

"De Ketelaere trainde voor het eerst weer mee met de groep, ook al vond de officiële Jupiler Pro League-test pas diezelfde ochtend plaats", schrijft Het Laatste Nieuws. "Club wachtte evenwel niet op díe PCR-wisser. De leider onderwierp De Ketelaere dinsdag al aan een nieuwe test. Met het verhoopte resultaat dus: negatief."

Bijna iedereen terug

Een kleine twee weken nadat de match tegen AA Gent werd uitgesteld door de vele COVID-19-besmettingen, is bijna iedereen terug, inclusief trainerstaf. Vanaken, Lang, Rits, Denswil, Mitrovic, Rits en nu dus ook De Ketelaere. Behalve één iemand: tweede doelman Ethan Horvath. Maar de verwachting is dat ook hij eerstdaags weer zal kunnen meetrainen.

Poll: Zal Club Brugge nu coronavrij blijven tot het einde van het seizoen?

TAGS  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  AA Gent

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024