'Enorme meevaller voor Club Brugge in aanloop naar inhaalmatch Charleroi'

'Enorme meevaller voor Club Brugge in aanloop naar inhaalmatch Charleroi'
Donderdag 11 maart 2021 - 17:00   I   door Redactie

Het mag ook wel eens meezitten. Vrijdagavond speelt Club Brugge zijn eerste van twee inhaalmatchen op het veld van Charleroi. Nog niet volledig op volle sterkte, maar dat is de thuisploeg ook allerminst.

Want Charleroi-spits Lukasz Teodorczyk mist de partij als gevolg van een positieve COVID 19-test. Als speler van Anderlecht speelde de aanvaller vaak een ambetante hoofdrol in de matchen tegen Club Brugge. Met Charleroi zal dat dus niet het geval zijn.

En de Pool is niet de enige belangrijke speler die forfait moet geven voor de inhaalmatch. Ryota Morioka (knie), Gojko Zajkov (knie), Cristian Benavente (enkel) en Kaveh Rezaei (achillespees en hoe dan ook niet speelgerechtigd tegen Club) zijn er ook niet bij.

Dramatische reeks

Een serieuze aderlating, waardoor de kansen van Club Brugge toch meteen een stuk de hoogte ingaan. Al houdt Charleroi-trainer Karim Belhocine zich sterk: “De kern is ruim en goed genoeg om die afwezigheden op te vangen." Dat valt toch te bezien, want de Karolo's zijn aan een dramatische reeks bezig. Het antwoord volgt vrijdag.

TAGS  I  Charleroi  I  Club Brugge

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024