'Michel Vlap brengt Anderlecht en Kompany in erg benarde positie'

'Michel Vlap brengt Anderlecht en Kompany in erg benarde positie'
Donderdag 18 maart 2021 - 20:00   I   door Redactie

Bij RSC Anderlecht wilde het maar niet lukken voor Michel Vlap. Trainer Vincent Kompany had het niet bepaald voor Vlap en daarom werd de Nederlander op uitleenbasis naar Arminia Bielefeld gestuurd. Vlap begon er goed, maar is ondertussen alweer weggezakt.

De Franstalige krant La Dernière Heure weet dat het er momenteel niet al te goed uitziet voor Vlap. De aanvallende middenvelder scoorde een paar weken geleden nog tegen Bayern München, maar is ondertussen gedegradeerd tot bankzitter. Onder nieuwbakken coach Frank Kramer is Vlap zijn basisplaats kwijtgespeeld.

Streep door de rekening

Vlap brengt Anderlecht zo in de problemen. Bij paars-wit hoopten ze Vlap voor enkele miljoenen te verkopen aan Bielefeld, maar daar zal wellicht niets van in huis komen. De Duitsers zouden immers niet van plan zijn om Vlap definitief over te nemen.

Een streep door de rekening van RSCA en trainer Vincent Kompany. Zij hadden gehoopt dat Vlap de nodige miljoenen in het laatje zou brengen, en vervolgens nieuwe spelers aan te trekken. Dat plan moet nu opnieuw in de koelkast.

Anderlecht zal straks zijn uiterste best moeten doen om Vlap, die de twijfels maar niet van zich af kan schudden, te verpatsen. Of krijgt de Nederlander in de voorbereiding op volgend seizoen alsnog een nieuwe kans van Kompany? Afwachten…

Poll: Vind jij dat Vlap een nieuwe kans moet krijgen van Kompany?

TAGS  I  Anderlecht  I  Arminia Bielefeld

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024