Annelien Coorevits neemt erg hard besluit: "Tijd om afscheid te nemen"

Annelien Coorevits neemt erg hard besluit:
Dinsdag 23 maart 2021 - 15:30   I   door Redactie

Annelien Coorevits (34) ging járen door het leven als de wederhelft van Olivier Deschacht (40) en de presentatrice van 'Temptation Island'. Maar nadat Coorevits eerder al afscheid nam van Deschacht, vertrekt ze nu ook bij 'Temptation Island'.

Het even bekritiseerde als populaire 'Temptation Island' krijgt dit najaar een heuse make-over. Play5 zal dan 'Temptation Island: Love or Leave' uitzenden. Presentatoren Annelien Coorevits en Rik Brandsteder (36) worden ingeruild voor twee jonge veulens.

Viktor Verhulst (26) en de Nederlandse Monika Geuze (25) zullen de show in goede banen leiden. De wissel van de wacht komt er abrupt en misschien wel vroeger dan verwacht, maar Coorevits moest wel een keuze maken. Ze is immers ook bezig met andere projecten. De ex van Deschacht is met enkele productiehuizen nieuwe ideeën aan het uitwerken.

"Victor zal dat ongetwijfeld heel goed doen"

"Na vijf seizoenen is het tijd om afscheid te nemen", vertelt ze aan Het Laatste Nieuws. "Ik wil de ganse ploeg bedanken voor de vele fijne momenten samen. En Viktor wens ik alle succes toe, hij zal dat ongetwijfeld heel goed doen."

TAGS  I  Anderlecht  I  Zulte Waregem

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024