Noa Lang verbaast Club Brugge: "Dat klinkt simpel, maar het is zo belangrijk"

Noa Lang verbaast Club Brugge:
Zaterdag 27 maart 2021 - 16:00   I   door Redactie

Net als Anderlecht ziet Club Brugge dezer dagen heel wat spelers uitzwermen voor internationale verplichtingen. Daaronder ook Noa Lang die met jong Oranje enkele EK-groepsmatchen afwerkt.

En net als in België is de Nederlander op dit moment in eigen land bijzonder hot. Iedereen wil wel iets van hem weten, nu hij van bankzitter bij Ajax uitgegroeid is tot smaakmaker bij Club Brugge. En dan blijkt dat het allemaal te herleiden is tot simpelweg zich goed voelen.

"Ik zit bij een geweldige club met geweldige mensen", vertelt de flankaanvaller aan Het Algemeen Dagblad. "Van de bank bij Ajax naar de basis bij Club Brugge, dat is zeker geen stap terug. Ik ben gelukkig in België, laten we vooruit kijken."

“En eigenlijk vanaf het moment dat ik daar binnen stapte, voelde het geweldig", vervolgt Lang. "Ze wisten alles van me. Ze laten mij hier mezelf zijn. Dat klinkt simpel, maar het is zo belangrijk." Wellicht dat ze bij Club Brugge zelf niet eens de belangrijkheid daarvan beseften.

Eigenwijs

En ook over de rol van Philippe Clement laat hij zich lovend uit. "De trainer is duidelijk en eerlijk. Ik weet wat er van mij wordt verwacht. Ik kan best eigenwijs zijn. Als jeugdspeler werd ik best vaak van de training gestuurd. Maar ik zie inmiddels echt wel wat er nodig is om te presteren." Dat bewijst hij inderdaad zowat elke match.

Poll: Moeten clubs meer aandacht besteden aan het geluksgevoel van een speler?

TAGS  I  Club Brugge  I  Ajax

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024