'Genk komt te laat, Samatta voor 3 miljoen op weg naar déze Belgische club'

'Genk komt te laat, Samatta voor 3 miljoen op weg naar déze Belgische club'
Zondag 28 maart 2021 - 18:00   I   door Redactie

Ally Samatta (28) is sinds het begin van dit seizoen actief bij Fenerbahçe. In Turkije heeft de Tanzaniaanse spits het echter niet geweldig naar zijn zin. Samatta zou daarom graag terugkeren naar België.

Samatta maakte tussen januari 2016 en 2020 het mooie weer bij KRC Genk en heeft niets dan goede herinneringen aan Limburg en België. Onlangs raakte al bekend dat Genk zijn gewezen spits graag zou terughalen. Of het ook zover komt, zal evenwel nog moeten blijken.

Turkse bronnen melden nu dat Samatta niét naar KRC Genk zou verhuizen. De spits zou, geheel verrassend, voor een overstap naar Club Brugge staan. De Belgische landskampioen zou Samatta dus voor de neus van Genk wegplukken bij Fenerbahçe.

Koopje

De bewuste bronnen maken gewag van een transferbedrag van om en bij de 3 miljoen euro. Een koopje, zeg maar. Zeker als je weet dat Samatta iets meer dan een jaar geleden nog voor meer dan 11 miljoen euro van Genk naar Aston Villa trok. Officieel nieuws is er nog niet, dus blijft het afwachten waar de toekomst van Samatta ligt.

Poll: Zou Samatta een aanwinst zijn voor Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  Fenerbahçe

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024