Club Brugge is Noa Lang wellicht kwijt: "Transfersom van meer dan 20 miljoen"

Club Brugge is Noa Lang wellicht kwijt:
Dinsdag 30 maart 2021 - 12:30   I   door Redactie

Het ziet er steeds meer naar uit dat Club Brugge na afloop van dit seizoen verder moet zonder goudhaantje Noa Lang (21). De Nederlander heeft in de voorbije maanden zoveel indruk gemaakt, dat een toptransfer nu al in de maak is.

Lang praat dezer dagen zoveel over een mogelijk vertrek bij Club Brugge, dat het duidelijk is: de gewezen Ajax-speler droomt van een grotere club in een grotere competitie. Wellicht is blauw-zwart Lang komende zomer dan ook al kwijt.

"Het kan snel gaan"

Lang zag zijn marktwaarde spectaculair de hoogte inschieten door zijn wervelende prestaties bij Club Brugge. “Toen ik deze kant op ging, was ik 4,5 miljoen euro waard. Het kan snel gaan", merkt Lang op in een gesprek met HELDEN.

"Op een dag zal ik nog veel meer waard zijn", gaat Lang verder. Hij kleeft ook al een transfersom op zijn eigen hoofd: "Als ik nu een transfer maak, zal de club nog meer dan 20 miljoen vragen, denk ik zo.”

Zoals eerder al aangegeven hoopt Club Brugge dat het zijn smaakmaker kan verleiden tot een extra jaar in blauw en zwart. Het wordt echter hoe langer hoe meer duidelijk dat Lang zelf andere plannen heeft.

Poll: Voor hoeveel gaat Club Brugge Noa Lang volgens jou verkopen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Ajax

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024