'Kwade Kevin De Bruyne krijgt zijn zin met monstertransfer van 125 miljoen'

'Kwade Kevin De Bruyne krijgt zijn zin met monstertransfer van 125 miljoen'
Dinsdag 30 maart 2021 - 16:00   I   door Redactie

Manchester City is van plan om deze zomer stevig uit te pakken op de transfermarkt. De Engelse topclub wil zich koste wat het kost versterken met de érg gewilde Erling Haaland (20). Iets wat ook Kevin De Bruyne gelukkig maakt.

Haaland scheert dezer dagen hoge toppen. De Noor scoort bij Borussia Dortmund aan de lopende band en zal straks van club wisselen. Haaland zal zijn carrière zo goed als zeker verderzetten bij Manchester City.

Diverse Britse media melden dat The Cityzens 125 miljoen euro zullen neertellen voor Haaland. Minder dan aanvankelijk verwacht, maar wel een bedrag waarmee Dortmund akkoord zou gaan. Dat heeft alles te maken met Haaland zelf. Hij wil dolgraag met Pep Guardiola samenwerken en negeert de interesse van andere teams.

De Bruyne kwaad

Door Haaland naar het Etihad Stadium te halen, zou Manchester City ook sterspeler Kevin De Bruyne weten te overtuigen om te blijven. Die is namelijk kwaad dat zijn werkgever met Sergio Agüero een échte goalgetter laat gaan. De Argentijn kreeg geen nieuw contract en vertrekt straks gratis. Tot grote ergernis van KDB.

De onderhandelingen tussen De Bruyne en Manchester City over een nieuw contract slepen al geruime tijd aan. Het vertrek van Agüero leek de zaken er nu niet bepaald makkelijker op te maken. De nakende komst van Haaland zou De Bruyne echter zo tevreden stemmen, dat de Belg nu toch snel zou bijtekenen.

De Bruyne had er bij het bestuur van Man City al op aangedrongen dat de aanwezigheid van een doelpuntenmaker cruciaal zou zijn in de beslissing over zijn toekomst. Nu Haaland er straks bij komt, heeft De Bruyne sowieso iemand die zijn assists in dank zal aannemen.

Poll: Kijk jij ernaar uit om De Bruyne en Haaland samen te zien spelen bij Manchester City?

TAGS  I  Rode Duivels  I  KRC Genk  I  Manchester City  I  Borussia Dortmund

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024