‘Vanhaezebrouck broedt op ambitieus plan en wil Rode Duivel naar Gent halen'

‘Vanhaezebrouck broedt op ambitieus plan en wil Rode Duivel naar Gent halen'
Vrijdag 02 april 2021 - 09:00   I   door Redactie

Na regen komt zonneschijn. Althans, dat is wat AA Gent hoopt. Na een dramatische campagne 2020-21, willen De Buffalo's volgend seizoen de rug rechten. Bestuur en trainer zijn ambitieus.

AA Gent hoopt volgend seizoen opnieuw een rol van betekenis te spelen in de titelstrijd. Het wil Club Brugge en Antwerp uitdagen en - als het even kan - voor een nieuwe landstitel gaan. Al is daar wel nog wat versterking voor nodig. En dat beseft men in de Ghelamco Arena.

In de zomer wil AA Gent enkele toptransfers realiseren. Rekening houdend met het feit dat Alessio Castro-Montes (23) wellicht gaat vertrekken, wil Vanhaezebrouck sowieso een waardige vervanger voor de rechterflank. De Gentse coach heeft zijn zinnen gezet op oude bekende Thomas Foket (26).

Vanhaezebrouck zou er alles aan willen doen om de Rode Duivel weg te halen bij Stade Reims. Vanhaezebrouck kent Foket door en door en is van mening dat de aanvallend ingestelde vleugelback een enorme aanwinst zou zijn voor het huidige elftal van AA Gent.

Ferme inspanning

Het Gent-bestuur zou ook een ferme inspanning willen leveren voor Foket. Of de speler zelf oren heeft naar een terugkeer, zal in de komende weken duidelijk moeten worden. Foket ligt nog tot midden 2023 onder contract bij Stade Reims.

TAGS  I  AA Gent  I  Stade Reims  I  Rode Duivels  I  Club Brugge  I  Antwerp

dinsdag 28 juni 2022

maandag 27 juni 2022

zondag 26 juni 2022

zaterdag 25 juni 2022