Kwade Frank Vercauteren haalt keihard uit na Antwerp-Anderlecht

Kwade Frank Vercauteren haalt keihard uit na Antwerp-Anderlecht
Maandag 05 april 2021 - 20:33   I   door Redactie

Royal Antwerp FC kreeg op Paasmaandag een oplawaai van jewelste van RSC Anderlecht. Trainer Frank Vercauteren was na de 1-4-nederlaag tegen Anderlecht niet te spreken over de prestatie van zijn ploeg en dat maakte hij ook héél duidelijk.

Voor de camera van Eleven Sports wees Vercauteren zijn spelers op hun plichten. “We moeten eerst en vooral naar onszelf kijken”, aldus Vercauteren. “We hadden geen kwaliteit genoeg om Anderlecht in de problemen te brengen. Zij putten dan nog eens vertrouwen uit die voorsprong. Dan zie je het talent en de mogelijkheden van die spelers.”

“Na de 0-1 hebben mijn spelers ook niet meer gedaan wat ze moesten doen. En, tja, dan sta je voor een afstraffing, hé", voegde Vercauteren er nog aan toe. "We moeten geen excuses zoeken. Anderlecht was gewoon beter. Op alle vlakken kwamen wij te kort. We zullen beter moeten doen de komende weken.”

"Je kan altijd en overal nog in de problemen komen"

“De eerste helft viel het nog mee. Defensief dan. Maar op offensief vlak was het gewoon te weinig", stelde ook de Antwerp-coach vast. "Er zijn zo van die dagen waarop niets lukt. Er waren enkele jongens met zichzelf aan het vechten, ze haalden hun niveau simpelweg niet."

"Of we ons zorgen moeten maken over play-off 1? Daar moeten we niet over babbelen. Maar als je niet op de afspraak bent, dan kan je altijd en overal nog in de problemen komen”, besloot Vercauteren.

TAGS  I  Antwerp  I  Anderlecht

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024