Anderlecht wil toeslaan op transfermarkt en AA Gent van uitblinker beroven

Anderlecht wil toeslaan op transfermarkt en AA Gent van uitblinker beroven
Donderdag 08 april 2021 - 11:30   I   door Redactie

RSC Anderlecht wil zich in het tussenseizoen gericht gaan versterken. Op dit moment is paars-wit voornamelijk op zoek naar spelers die goedkoop kunnen worden opgepikt. En daardoor is het nu in het vaarwater van AA Gent en Hein Vanhaezebrouck terechtgekomen.

Net als AA Gent, heeft ook Anderlecht nu zijn oog laten vallen op Julien De Sart. De 26-jarige middenvelder is na afloop van het huidige seizoen einde contract bij KV Kortrijk. De Sart gaat zijn aflopende overeenkomst in Het Guldensporenstadion niet verlengen en kan bijgevolg gratis van club wisselen.

Paars-wit wil deal kapen

Hein Vanhaezebrouck wilde De Sart reeds in januari al naar AA Gent lokken, maar dat plannetje ging niet door. Nu De Sart het einde van zijn contract nadert, werd de speler opnieuw gepolst door Vanhaezebrouck en Gent. Een overstap leek al in kannen en kruiken, maar dat is buiten Anderlecht gerekend.

RSCA zou de deal in allerlaatste instantie nog willen kapen. De Sart is ook voor Anderlecht een interessante speler en Peter Verbeke hoopt de uitblinker van KV Kortrijk naar het Lotto Park te halen. Als paars-wit De Sart voor de neus van Gent wegkaapt, zou dat uiteraard serieus aankomen bij De Buffalo's en meer bepaald Vanhaezebrouck.

De Sart moet nadenken

Afwachten welke beslissing De Sart straks neemt. Kiest hij voor een avontuur in de Ghelamco Arena of sluit hij zich aan bij Anderlecht en werkt hij straks samen met trainer Vincent Kompany? De bal ligt in het kamp van de speler, die nu vooral eens goed moet nadenken over zijn toekomst.

Poll: Voor welke ploeg moet De Sart volgens jou kiezen?

TAGS  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  KV Kortrijk

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024