Paul Gheysens schept duidelijkheid over verkoop van Antwerp

Paul Gheysens schept duidelijkheid over verkoop van Antwerp
Vrijdag 09 april 2021 - 22:00   I   door Redactie

Paul Gheysens maakte Royal Antwerp FC opnieuw groot. Dankzij de investeringen van de rijke zakenman wist Antwerp zich na de promotie naar 1A vrij snel in de bovenste regionen van het klassement te nestelen. De vraag is natuurlijk hoe lang Gheysens op de Bosuil schikt te blijven.

Er klinken nu al geruchten over een eventueel vertrek van Gheysens. Al spreekt hij dat zelf wel tegen in een gesprek met De Tijd. “Hoe ik mijn exit bij Antwerp zie? Dat is niet aan de orde”, is Gheysens duidelijk. “Eigenlijk verdienen we vandaag al indirect aan onze instap.”

Boost in Antwerpse regio

“Je kan niet geloven hoeveel gronden aan Ghelamco worden aangeboden, en alleen aan ons, via onze contacten in Antwerp”, voegt de eigenaar van Antwerp er nog aan toe. Gheysens is dus niet van plan om The Great Old snel te laten vallen.

Ook zoonlief Michael benadrukt het belang van Antwerp voor hun bouwbedrijf Ghelamco: “Als niet-Antwerpse ontwikkelaar was het niet evident een voet aan de grond te krijgen in die regio. Dat is belangrijk voor ons. Door Oosterweel verwachten we een grote boost in de Antwerpse regio.”

TAGS  I  Antwerp

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024