Moedige Noa Lang eerlijk over moeilijkheden: "Dan vloeien er tranen"

Moedige Noa Lang eerlijk over moeilijkheden:
Dinsdag 13 april 2021 - 10:00   I   door Redactie

We kennen Noa Lang (21) als de meest frivole voetballer van Club Brugge. De Nederlander maakte de voorbije maanden furore in de Jupiler Pro League, maar blijft naast het veld wel een gevoelige jongen.

In de Youtube-reeks ‘Gilette Locker Room’ onthult Lang nu dat hij regelmatig langsgaat bij een psycholoog. “Ik heb een psycholoog, ja. Ik ben een jongen die dat best wel nodig heeft”, geeft een moedige Lang toe. “Af en toe moet ik alles er eens uit kunnen gooien.”

“Ik ben geen grote prater, zeker niet over mijn problemen. Maar bij de psycholoog lukt het me gewoon om over alles te praten. Ik hecht daar dan ook veel waarde aan. Soms kom ik aan bij mijn psycholoog en dan vloeien er ook tranen, hoor. Wij voetballers zijn ook maar mensen, hé”, voegt Lang er nog aan toe.

"Er zijn altijd vooroordelen"

De aanvaller van Club Brugge sprak zich daarnaast ook nog uit over de sociale media en het feit dat hij bekend is geworden. “Voor mij is het een goed teken als mensen over je schrijven. Het betekent dat je interessant bent. Zo bekijk ik het”, aldus Lang.

“Ik heb een soort van streepje achter mijn staan, hé. Er zijn altijd vooroordelen van mensen. Maar ach… Als die mensen zich niet meer druk maken om je, dan moet je je pas zorgen maken”, knipoogt Lang nog tot slot.

TAGS  I  Club Brugge

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024