‘Vanhaezebrouck zet licht op groen, Gent en Arsenal praten over toptransfer’

‘Vanhaezebrouck zet licht op groen, Gent en Arsenal praten over toptransfer’
Zaterdag 17 april 2021 - 15:00   I   door Redactie

Het transfergeweld barst stilaan los. In aanloop naar het begin van de transferperiode gonst het alvast van de geruchten. Ook bij AA Gent. Daar staat Roman Yaremchuk voor een vertrek.

De 25-jarige Yaremchuk gaat in het tussenseizoen vertrekken bij AA Gent. Dat zijn club en speler overeengekomen. Hein Vanhaezebrouck heeft ingestemd met een vertrek van Yaremchuk. Het bestuur gaat zich ook niet langer verzetten tegen een vertrek van Yaremchuk, maar wil wel boter bij de vis.

Arsenal drukt door

Gent zou zo'n 20 miljoen euro verlangen voor zijn sterkhouder. Aan interesse is er geen gebrek. De teams staan in de rij om Yaremchuk, dit seizoen goed voor 15 competitiedoelpunten, over te nemen van AA Gent. Britse bronnen melden dat Arsenal voorlopig de forcing voert in het dossier.

De gesprekken tussen AA Gent en Arsenal zouden al aan de gang zijn. Voor Yaremchuk zou het mooi zijn mocht hij naar de Londense topclub kunnen verhuizen. Met de nodige vertraging zou hij alsnog een grote transfer versieren. Arsenal krijgt wel nog concurrentie, want ploegen als AS Roma, Lazio en Wolverhampton liggen op de loer.

Poll: Vind jij Yaremchuk goed genoeg voor Arsenal?

TAGS  I  AA Gent  I  Arsenal  I  AS Roma  I  Wolverhampton  I  Lazio

donderdag 30 juni 2022

woensdag 29 juni 2022

dinsdag 28 juni 2022

maandag 27 juni 2022