"Deze Belgische topclub heeft grote kans om Dries Mertens aan te trekken"

Donderdag 22 april 2021 - 08:30   I   door Redactie

Dries Mertens (33) staat tot nader order nog steeds onder contract bij Napoli. De kans is echter groot dat de Rode Duivel in de zomer andere oorden opzoekt. Napoli zou niet meer verder willen met de aanvaller.

Eerder deze maand raakte bekend dat Mertens moet vertrekken bij zijn huidige werkgever. In Napels wil men immers niet langer door met Mertens. Het loon van onze landgenoot weegt blijkbaar te zwaar op het budget. Een zomerse transfer is dus in de maak. Waar zal Mertens naartoe gaan?

Door de steeds concreter wordende kinderwens van Mertens en zijn vrouw Kat Kerkhofs, is het niet uitgesloten dat de aanvaller straks in België wil komen voetballen. Misschien is dat nog niet voor volgend seizoen, maar misschien wel voor het seizoen erna. Fans van Belgische clubs mogen dus alvast beginnen dromen.

Club op kop, RSCA op twee

Uit een poll op onze website blijkt dat onze lezers denken dat Club Brugge over de beste papieren beschikt om Mertens aan te trekken. Liefst 34% van de stemmers zegt dat Club Brugge de beste kans maakt om Mertens in huis te halen. Anderlecht volgt op plaats twee met 28% van de stemmen.

Het geloof in de andere Belgische topclubs is lang niet zo groot. Nummer drie Antwerp volgt immers al op gepaste afstand met 12% van de stemmen. AA Gent (9%), KRC Genk (9%) en de optie 'Andere ploeg' (8%) bengelen onderaan.

Poll: Bij welke van deze twee ploegen past Mertens het best?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  Napoli  I  Rode Duivels

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024