Club-aanhang woest, RSCA-fans zeggen allemaal hetzelfde over komst Refaelov

Club-aanhang woest, RSCA-fans zeggen allemaal hetzelfde over komst Refaelov
Zaterdag 24 april 2021 - 09:00   I   door Redactie

Lior Refaelov (34) lijkt iedere dag een stapje dichter te staan bij een overstap naar Anderlecht. De aanvallende middenvelder is einde contract bij Antwerp en in vergevorderde onderhandelingen met paars-wit.

En dat doet pijn bij Club. Op sociale media halen supporters van Club Brugge keihard uit naar Refaelov. Rafa was altijd graag gezien bij de blauw-zwarte aanhang, maar met een overstap naar Anderlecht lijkt hij alle bruggen op te blazen.

"Ik verbrand zijn truitje als hij naar Anderlecht gaat", windt een kwade fan er geen doekjes om. "Ik weiger het te geloven. Dit zou pas pijn doen", reageert iemand anders. "Antwerp kon ik nog begrijpen, maar dit is een brug te ver" en "Als hij dit doet, is Refaelov een verrader", klinkt het ook nog.

Wat zeggen RSCA-fans?

De supporters van Anderlecht zitten dan weer niet te wachten op de komst van Refaelov, zo blijkt. "Refaelov is een prachtige voetballer, maar we gaan dat toch niet doen, Anderlecht?", reageert iemand. "Zitten wij op hem te wachten? Ik niet alleszins", lezen we verder nog. En dat is de algemene teneur bij de RSCA-aanhang.

Poll: Begrijp jij dat Lior Refaelov naar Anderlecht wil?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  Anderlecht  I  voetbal

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024