Lior Refaelov spreekt zich uit over nakende overstap naar Anderlecht

Lior Refaelov spreekt zich uit over nakende overstap naar Anderlecht
Zaterdag 24 april 2021 - 14:00   I   door Redactie

Lior Refaelov (34) begeeft zich naar de uitgang op de Bosuil. De Gouden Schoen van Antwerp zou op weg zijn naar Anderlecht. Een akkoord met paars-wit hangt in de lucht en een straffe transfer is dus in de maak.

Volgens Het Laatste Nieuws ligt Anderlecht in poleposition om Refaelov aan de haak te slaan. De aanvallende middenvelder geniet ook interesse vanuit Israël en de Verenigde Staten, maar wil liefst van al in ons land blijven.

Deal bijna rond

Antwerp heeft Rafa nog een nieuw voorstel gedaan, maar de speler neigt naar Anderlecht. Refaelov wil graag naar RSCA en de deal met paars-wit zou zelfs al bijna rond zijn. Het lijkt een kwestie van tijd te zijn vooraleer de transfer officieel is.

Zelf wil Refaelov liefst zo min mogelijk kwijt over zijn toekomst. Hij beseft uiteraard dat een overstap naar Anderlecht gevoelig ligt - zowel voor Antwerp als zijn ex-ploeg Club Brugge - en houdt zich dan ook op de vlakte.

(Lees verder onder de afbeelding)

"Ik wist dat ik deze vraag zou krijgen"

Na afloop van Antwerp-KRC Genk van vorig weekend, probeerde Rafa de lippen stijf op elkaar te houden. En dat lukte vrij goed. "Of ik ga bijtekenen bij Antwerp of ga vertrekken? Ik wist dat ik deze vraag zou krijgen. Ik geef daar op dit moment liever geen commentaar op", aldus de Israëli.

Het Laatste Nieuws ondernam in de voorbije dagen, toen de interesse van Anderlecht steeds concreter werd, een nieuwe poging. De krant kreeg echter opnieuw een 'njet' van de speler. Refaelov wilde geen commentaar kwijt.

TAGS  I  Antwerp  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  voetbal  I  Refaelov

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024