Woest Antwerp dwingt Refaelov op zijn knieën na transfer naar Anderlecht

Woest Antwerp dwingt Refaelov op zijn knieën na transfer naar Anderlecht
Maandag 26 april 2021 - 10:00   I   door Redactie

Het zat eraan te komen, maar het blijft toch zwaar slikken voor Antwerp. Het nieuws dat Lior Refaelov ook effectief de overstap naar Anderlecht maakt sloeg op de Bosuil in als een bom.

En dat heeft ook zo zijn gevolgen voor Refaelov zelf. Antwerp staat er voor bekend dat het geen genade toont met spelers die weigeren bij te tekenen. Dat mocht Simen Juklerod aan den lijve ondervinden.

Toen begin februari bekend raakte dat de Noor volgend seizoen bij KRC Genk zal spelen, werd hij zonder pardon naar de B-kern gestuurd. Dat hij einde contract was en Antwerp zelf veel te lang wachtte om te onderhandelen was blijkbaar niet van belang.

Nu gaan de Antwerpenaars het ook hard spelen met Refealov. De Israëliër is ook einde contract en moest ook veel te lang wachten op een signaal, maar ook dat is van geen enkele tel.

Geen confrontatie met Anderlecht

Naar verluidt wordt het geen B-kern voor 'Rafa', omdat hij té belangrijk is voor de ploeg en de strijd om de tweede plaats in play-off 1. Maar hebben ze hem wel duidelijk gemaakt dat hij zich koest moet houden en vooral blij moet zijn dat hij überhaupt nog mag spelen.

De dubbele confrontatie met Anderlecht waar Refaelov zelf naar uitkeek, mag hij evenwel op zijn buik schrijven. De Gouden Schoen zal enkel mogen aantreden in de partijen tegen Club Brugge en KRC Genk.

Poll: Is het verstandig om Refaelov niet te laten spelen tegen Anderlecht?

TAGS  I  Antwerp  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  KRC Genk

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024