Clinton Mata verrast Club Brugge-supporters: "Schiet niet op mij"

Clinton Mata verrast Club Brugge-supporters:
Maandag 26 april 2021 - 21:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge staan Noa Lang en Charles De Ketelaere zowat het meest in de belangstelling, maar ook Clinton Mata is de voorbije seizoenen als een komeet omhoog geschoten.

En Mata is een man van veel gedaantes. Op het veld een absolute sterkhouder die onvermoeibaar zijn lijn blijft afgaan en zowel verdedigend zijn werk opknapt als aanvallende impulsen geeft.

Maar ook naast het veld toont de rechtsachter zich veelzijdig. Zo is hij een absolute lolbroek in de kleedkamer, maar houdt hij ook ontzettend veel van muziek. Tot groot plezier van zijn ploegmaats die hij zo entertaint.

Dat hij bij gelegenheid een DJ is, dat was al langer bekend. Bij het virtuele titelfeest vorig jaar verzorgde hij in die rol zowat in zijn eentje het spektakel. Verrassender is dat Mata ook pianolessen volgt.

Stralend

Niet meteen wat je van een profvoetballer zou verwachten, maar hij is dan ook van alle markten thuis. Zeker op muzikaal vlak. Op Twitter liet Club Brugge zo een stralende Mata zien. Met als grappige commentaar: "Schiet niet op de pianist."

TAGS  I  Club Brugge

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024