'Ondernemend Anderlecht maakt werk van deze 4 (!) inkomende transfers'

'Ondernemend Anderlecht maakt werk van deze 4 (!) inkomende transfers'
Donderdag 29 april 2021 - 10:30   I   door Redactie

RSC Anderlecht zit niet stil. Met Lior Refaelov (35) legde het al een speler vast voor volgend seizoen. De bedoeling is dat er snel nog enkele inkomende transfers volgen. In eerste instantie probeert paars-wit enkele huurlingen definitief vast te leggen.

La Dernière Heure meldt dat Anderlecht werk maakt van vier inkomende transfers. De Brusselaars willen Lukas Nmecha, Majeed Ashimeru, Paul Mukairu en Matt Miazga definitief vastleggen. Of dat ook gaat lukken, is nog niet duidelijk.

Zo moet Anderlecht er serieus rekening mee houden dat Nmecha na dit seizoen vertrekt. Manchester City wil de spits, einde contract in de zomer van 2022, enkel en alleen verkopen. De kans is reëel dat Nmecha geen spek voor de bek van RSCA is en de aanvaller naar een andere club verhuist.

Dat neemt niet weg dat paars-wit ambitieus en ondernemen blijft. Het gaat hoe dan ook een poging ondernemen om Nmecha definitief over te nemen van Man City. En ook in het geval van Ashimeru, Mukairu en Miazga zullen de onderhandelingen over een definitieve transfer worden opgestart.

Poll: Denk jij dat Anderlecht Nmecha gaat kunnen kopen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Manchester City  I  Chelsea

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024