'Manchester City wil Kompany en Anderlecht aan straffe transfer helpen'

'Manchester City wil Kompany en Anderlecht aan straffe transfer helpen'
Donderdag 29 april 2021 - 20:00   I   door Redactie

Vincent Kompany staat sinds het begin van vorig seizoen onder contract bij RSC Anderlecht, maar de trainer onderhoudt nog steeds goede contacten met zijn gewezen werkgever Manchester City. En dat zou Anderlecht en Kompany nu goed kunnen uitkomen.

Zoals donderdagochtend al bekend raakte, zal Anderlecht diep in de buidel moeten tasten als het de 22-jarige Lukas Nmecha langer wil houden. Man City wil de jonge spits enkel en alleen verkopen. Een nieuwe uitleenbeurt is geen optie voor de Engelsen.

Omdat Anderlecht dezer dagen niet bepaald kapitaalkrachtig is, dreigt het straks dus verder te moeten zonder Nmecha. Er is nu reeds interesse vanuit Duitsland en Spanje, waar enkele ploegen op de aanvaller azen. Al is er volgens Het Nieuwsblad toch ook nog een beetje hoop voor paars-wit.

Cadeautje voor Kompany?

Volgens de krant wordt her en der beweerd dat Manchester City een geste zou willen voor Kompany. Al wordt dat door andere bronnen wel weer ontkend. Afwachten dus wat er precies van aan is. Bij RSCA hopen ze alleszins dat Nmecha ook volgend seizoen nog in het Lotto Park speelt.

TAGS  I  Anderlecht  I  Manchester City

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024