Seizoen nú al gehypothekeerd: Gent moét transfer van 15 miljoen euro doen

Seizoen nú al gehypothekeerd: Gent moét transfer van 15 miljoen euro doen
Woensdag 26 mei 2021 - 15:00   I   door Redactie

AA Gent staat voor het seizoen van de wederopbouw. Alleen zal dat niet zo simpel zijn als eerst gedacht. Om de licentie voor volgend seizoen te halen is het immers verplicht om spelers van de hand te doen.

Sport/Voetbalmagazine betwijfelt of er straks veel financiële ruimte zal zijn voor nieuwkomers: "Om de licentie voor volgend seizoen te behalen, lieten general manager Michel Louwagie en operationeel directeur Sébastien Ronsse door de commissie een voorwaarde noteren."

Het weekblad stelt dat er tijdens de transferperiode van juli-augustus 2021 voor 15 miljoen euro aan voorziene uitgaande transfers zullen gebeuren. Wat dus als een zwaard van Damocles boven het hoofd hangt. En een sportieve vooruitgang in gevaar brengt.

Yaremchuk zou met een marktwaarde van 13 miljoen euro voor het leeuwendeel van die voorwaarde moeten zorgen. Hij kreeg ook de belofte om na het EK bij een juist bod te mogen vertrekken.

Dorsch

"Bij het lijstje vertrekkers kan wellicht ook de Duitse U21-international Niklas Dorsch worden toegevoegd", schrijft het weekblad ook. "De middenvelder verdween de afgelopen weken uit het basiselftal, maar speelde zich in de kijker van heel wat Bundesligaclubs."

TAGS  I  AA Gent

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024