Transfermarkt: Bas Dost al weg bij Club Brugge, monstertransfer voor Tielemans?

Transfermarkt: Bas Dost al weg bij Club Brugge, monstertransfer voor Tielemans?
Donderdag 27 mei 2021 - 12:30   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt opnieuw de deuren, maar nu al gonst het in de wandelgangen van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Youri Tielemans staat voor een monstertransfer. Liverpool en Manchester United strijden om de handtekening van de Rode Duivel.

*Michel-Ange Balikwisha is dan toch op weg naar Club Brugge. Blauw-zwart zou het goudhaantje van Standard voor een prijs van 5 miljoen euro kunnen overnemen.

*Lazio heeft zijn oog laten vallen op John van den Brom. De Romeinse topclub ziet in de trainer van KRC Genk de ideale opvolger voor Simone Inzaghi.

(Lees verder onder de afbeelding)

*Jonas De Roeck wordt de nieuwe trainer van Westerlo. Hij moet de club opnieuw naar 1A zien te leiden.

*Vertrekt Bas Dost alweer bij Club Brugge? Het is niet uitgesloten. Bij Club zouden ze op zoek zijn naar een nieuwe spits en sluiten ze een vertrek van Dost niet uit.

*AA Gent moet deze zomer minstens één uitgaande toptransfer zien te realiseren. De club kampt met financiële zorgen en zal minstens voor 15 miljoen euro aan spelers moeten verkopen. Er wordt vooral in de richting van Roman Yaremchuk en Niklas Dorsch gekeken.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024