"Hans Vanaken moet vertrekken bij Club Brugge"

Vrijdag 28 mei 2021 - 10:00   I   door Redactie

Hans Vanaken (28) is al járen de draaischijf van Club Brugge. De Limburger kende een moeilijk seizoen, maar is uiteraard nog steeds belangrijk voor blauw-zwart. Al vindt analist Marc Degryse het hoog tijd dat Vanaken naar het buitenland verhuist.

"Hans Vanaken was voor mij een zekerheid in de selectie van de Rode Duivels: balvast, intelligent… Alleen moet hij volgens mij naar het buitenland, weg uit zijn comfortzone bij Club, naar een goeie club in de Premier League of de Bundesliga. Pas dan kan hij nog een stap zetten", vertelt Degryse in Krant van West-Vlaanderen.

"Je krijgt nooit spijt"

Alleen is het de vraag of Vanaken daar ook zelf zo over denkt. Hij lijkt perfect gelukkig bij Club Brugge. "Dat zegt Franky Van der Elst ook. Maar toch vind ik dat je dat moet doen, als je de kans krijgt. Wat er ook gebeurt, ik spreek uit ervaring: je krijgt nooit spijt van die stap, van die ervaring", benadrukt Degryse.

"Kiest hij dan om nog vier, vijf jaar hetzelfde te doen, elk jaar weer naar Eupen, naar STVV… ? Dan toch liever tegen Southampton als hij naar West Ham zou kunnen of in Duitsland tegen Bayern München en Dortmund spelen?", besluit Degryse.

Poll: Vind jij dat Vanaken moet vertrekken bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  West Ham United  I  Rode Duivels

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024