Transfermarkt: Nmecha verlaat Anderlecht, vangt Club Brugge 45 (!) miljoen?

Transfermarkt: Nmecha verlaat Anderlecht, vangt Club Brugge 45 (!) miljoen?
Vrijdag 28 mei 2021 - 12:30   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt opnieuw de deuren, maar nu al gonst het in de wandelgangen van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Andrew Hjulsager trok de voorbije maanden de aandacht van Anderlecht en AA Gent. De Deen heeft echter een grote voorkeur voor een verhuis naar De Buffalo’s. De transfer zou snel rond moeten zijn.

*Leeds United trekt steeds harder aan de mouw van Noa Lang. Het wil de deal met Club Brugge en Lang zo snel mogelijk afronden. Leeds zou bereid zijn om 25 miljoen euro te betalen voor Lang.

*Anderlecht wil zich versterken met linksachter Michal Karbownik. Brighton is bereid om de Pool te verhuren.

*Club Brugge moet ook vrezen voor een vertrek van Charles De Ketelaere. Napoli is van plan om een hoog bod neer te leggen bij blauw-zwart. Er is sprake van zo'n 20 miljoen euro.

*Lukas Nmecha blijft niet bij Anderlecht. De aanvaller van Manchester City mikt hoger dan de Belgische competitie en een avontuur in de Conference League. Hij lijkt op weg naar de Bundesliga.

Poll: Van wie verwacht jij de grootste transfers tijdens de komende transferperiode?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024