Verhaeghe verschaft Club Brugge enorm transferbudget, RSCA wordt erg bleek

Verhaeghe verschaft Club Brugge enorm transferbudget, RSCA wordt erg bleek
Vrijdag 28 mei 2021 - 16:00   I   door Redactie

Club Brugge blijft grote stappen voorwaarts zetten. Het veroverde een nieuwe landstitel en komt volgend seizoen opnieuw uit in de groepsfase van de Champions League. De miljoenen stromen vlotjes binnen bij blauw-zwart.

In en rond het Belfius Basecamp in Westkapelle valt te horen dat Club Brugge deze zomer over een aanzienlijk transferbudget zal beschikken. Voorzitter Bart Verhaeghe zou blauw-zwart van een budget van om en bij de 35 miljoen euro voorzien. Mede dankzij minstens één grote uitgaande transfer moet dat heel haalbaar zijn.

Of dat betekent dat Club Brugge veel transfers gaat doen in de zomer, valt nog af te wachten. Less is more is niet voor niets al een tijdje het motto van Verhaeghe en zijn rechterhand Vincent Mannaert. Tijdens de voorbije transferperiodes werd er niet gekocht om te kopen. En dat zal nu ook niet het geval zijn.

RSCA kijkt toe

Als Club Brugge versterkingen haalt, dan gaat het voor het neusje van de zalm. Alleen het allerbeste is goed genoeg voor Verhaeghe en Mannaert. Bij Anderlecht kijken ze met jaloezie toe. Club blijft heel goed werk leveren, terwijl paars-wit moet roeien met de riemen die het heeft. Het was ooit anders...

Poll: Vind jij dat Club Brugge een inkomende transfer van meer dan 10 miljoen euro moet doen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024